Frequnetly Asked Questions

1.How  to confirm whether order is placed successfully?

Ans:Once order is placed successfully automated mail will be sent from nammabooks.com and also from payment gateway.

2.What happens when order fails in the middle?

Ans:In case of failed transaction mail will be sent from Payment Gateway and nammabooks.com communicating the reason for failure.

3.Can we get free shipping?

Ans:Free Home Delivery for order value greater than Rs.400, otherwise Rs.35 will be added. Thisi offer is applicable for South Indain states only (Tamil Nadu, Kerala, Karnataka, Andhra Pradesh). For North Indian states, the shipping charge is decided based on the weight of the books.

4.How my money will be paid back if I have placed the order twice/or been charged twiced?

Ans:If payment is made through credit card, debit card or through Internet banking, we reverse the charges to the source account.

5.How to create account?

Ans:Goto Signup link and enter all mandatory details(marked with *) and select continue.You will receive confirmation mail from nammabooks.com once registered successfully.

6.How to change billing or delivery details for particular order?

Ans:Registered users can add new delivery address other than existing address during checkout by checking "I want to use new address" radio button.

7.How to change password?

Ans:After Signing up , goto myaccount  and choose "chage your password" link.

8.How to view history of orders placed by me?

Ans:After Signing up , goto myaccount  and choose "view your order history" link under Myorders.

9.Price mentioned is inclusive of taxes?

Ans:Price mentioned in nammabooks.com is inclusive of all tax.

10.How much days will it take to deliver books?

Ans:If the book is in stock, we will ship the book to you within 3 working days else It will take between 7 days to 10 days for you to receive the books, depending on your place of residence.

11.How to subscribe for newsletter?

Ans:You need to check "yes" radio button for subscribe to news letter  option during sign up process, registered users can subscribe by editing the information under My Account .

12.If I don’t receive the order even after 15 days, what should I do?

Ans:Please inform us about it. We will work with the post office/courier to have the order delivered to you.

13.Where can I follow news and information about nammabooks.com?

Ans:You can follow us through 

Twitter: http://twitter.com/nammabooks

Facebook: http://facebook.com/nammabooks

Copyright 2012-2013 Nammabooks.com - Online Tamil Book Store, India. All Rights Reserved